STAJ BAŞVURUSU

STAJ BAŞVURUSU

•  29 Ocak 2019 Salı

Staj yapacak öğrenciler

1) Kendi bilgi sistemlerinde Ders ve Dönem işlemleri menüsü altındaki staj başvuru evrakını oluşturduktan sonra iki nüsha olarak önce staj yapacakları

kuruma sonra yüksekokulu staj koordinatörüne onaylatması gerekmektedir. Nüshaların birini hastaneye birini de öğrenci işlerine teslim edecekler.

2) Staj başvuru dilekçesini yüksekokulumuz öğrenci işlerinden temin ederek yüksekokul yönetimine onaylatmaları gerekmektedir.

Not: Staj yapacağınız kurumla önceden iletişime geçerek hangi evraklar istendiğini öğreniniz. Eğer staj yapacağınız kurum staj sözleşmesi isterse yüksekokulumuz web sayfasında formlar menüsünde yer alan evrakı çıkarıp onaylatmanız gerekmektedir.

Turhal Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Kampusu, Güneşli Mahallesi, 60300 TURHAL / TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.