"Yetenek Kapısı" Platformu Hizmete Sunulmuştur

"Yetenek Kapısı" Platformu Hizmete Sunulmuştur

•  24 Ekim 2020 Cumartesi

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezimiz (KARMER) Üniversitemizde verilen akademik bilgilerin yanı sıra öğrencilerimizin kariyer gelişimlerine destek vermeyi ve farklı kariyer imkânlarına erişimini kolaylaştırmayı önemsemektedir. Bu kapsamda Kariyer Merkezimiz tarafından, T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayelerinde, öğrencilerimizin iş/staj imkânlarından ve kariyer olanaklarından haberdar olup kolayca başvuru yapabileceği, profesyonel kariyer danışmanlığı hizmeti alabileceği "Yetenek Kapısı" platformu hizmete sunulmuştur.

Öğrencilerimizin yukarıda sözü edilen imkânlardan faydalanabilmesi için "Yetenek Kapısı" platformuna https://www.yetenekkapisi.org/login adresi üzerinden kayıt olup kullanıcı profillerini güncel tutmaları gerekmektedir.

Öğrencilerimizin "Yetenek Kapısı" platformuna neden kaydolması gerektiği ve nasıl kaydını yapacağı hususları yazımız ekinde gönderilen dokümanlarda ayrıntılı şekilde açıklanmıştır.

"Yetenek Kapısı"na NEDEN Kayıt Olunacağına Dair

"Yetenek Kapısı" na NASIL Kayıt Olunacağına Dair

Turhal Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Kampusu, Güneşli Mahallesi, 60300 TURHAL / TOKAT Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.